Behandlingar

Vår ekologiska fotvård

Häggbloms Ekologiska Fotvård Järna Stockholm erbjuder professionella och kvalitativa behandlingar inom medicinsk fotvård med enbart ekologiska produkter. Hos oss så kan du få hjälp med allt från nagelvård med slipning och klippning av naglar till förhårdnader, självsprickor, liktornar, nageltrång och många andra besvär. Här så får du även anpassade och kvalificerade råd gällande fot- och nagelsvamp samt vårtor med mera.

Inom vår medicinska fotvård använder vi oss exklusivt av ekologiska produkter och under en behandling här hos oss så får du till börja med ett riktigt mjukgörande fotbad från ett urval av eteriska oljor som är verksamma på en rad olika sätt, exempelvis uppiggande, avslappnande och välbefinnande, och därefter så klipps och slipas naglarna. Vid behov så avlägsnar vi eventuella förhårdnader och liktornar, samt behandlar hälsprickor, nageltrång, svamp, vårtor och ger slutligen tips och råd när det kommer till egenvård. Alla behandlingar avslutas med en avslappnande fotmassage.

 

Medicinsk fotvård för dig i Södertälje, på Södermalm eller andra områden mellan Järna och Stockholm

Befinner du dig i ex. Södertälje, på Södermalm eller andra områden mellan Järna och Stockholm och skulle vilja veta lite mer mera om de olika behandlingar som vi på Häggbloms Ekologiska Fotvård erbjuder våra kunder, så är du givetvis varmt välkommen att höra av dig! Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig få fina och hälsosamma fötter. Kom ihåg att jag är medlem i Sveriges Fotterapeuter och jag innehar behandlingsskadeförsäkring, vilket är en trygghet både för mig och för dig som blir behandlad.